Individuele begeleiding

Merk jij ook dat straffen en belonen totaal niet werkt en dat de gangbare opvoedadviezen niet aansluiten bij jouw kind?

Merk jij dat je kind andere dingen nodig heeft dan wat automatisch op zijn pad komt en vraag je je af hoe je voor een goede match zorgt tussen je kind en z'n omgeving (op school en buiten school)?

Zou jij ook zo graag willen dat je kind weer lekker in z'n vel zit, maar weet je niet goed hoe je daar aan kunt bijdragen?

Als je ondersteuning wilt bij jouw zoektocht met je (vermoedelijk) begaafde kind en specifieke feedback wilt op jullie situatie, meld je dan aan voor individuele begeleiding.

Gratis kennismaking
Gratis online of telefoongesprek om te onderzoeken wat precies je vraag is en of/hoe ik je daarbij kan ondersteunen.

Consult
Online via Zoom of fysiek in de praktijk
Adres: Bedrijfsverzamelgebouw De Compagnie, Geestbrugkade 35, 2281 CX Rijswijk;  Kamer 1 (gratis parkeren)
Kosten: €97,50 per gesprek
Duur: 1 uur (met uitloop tot 1,5 uur)

Individueel begeleidingstraject
Werkwijze:

  • Binnen het cliëntenportaal Praktijkdata van Buro Mare wordt een account voor je aangemaakt. In dit cliëntportaal kun je de geplande afspraken inzien en kunnen we beveiligd informatie uitwisselen. Je vindt er de intake-vragenlijst en de overeenkomst. Gedurende het traject kunnen relevante artikelen worden toevoegd.
  • In het eerste gesprek bespreken we wat er precies speelt en het plan van aanpak om meer grip te krijgen op wat je wilt bereiken.
  • Gesprekken kunnen online plaatsvinden (je ontvangt een zoomlink) of fysiek in de praktijk van Buro Mare;
    Adres: Bedrijfsverzamelgebouw De Compagnie, Geestbrugkade 35, 2281 CX Rijswijk;  Kamer 1
  • Duur van een gesprek: 1 uur (met eventueel uitloop tot 1,5 uur)
  • Het aantal gesprekken is afhankelijk van je vragen. Aan het eind van iedere sessie bespreken we of je een volgend gesprek wilt.
  • Indien gewenst kan een combinatie worden gemaakt met het doorlopen van de online leeromgeving 'Het geheim van de rivier'. Je wordt gericht, passend bij jouw situatie, door de online omgeving geleid. Deze gecombineerde werkwijze kan het aantal benodigde gesprekken sterk verminderen.
  • Kosten: €97,50 per gesprek + eventueel de kosten van de online leeromgeving à €195,-
  • Binnen een straal van 50 km rond Den Haag kan indien gewenst een schoolbezoek worden afgesproken om mee te denken in gesprekken tussen ouder(s) en school. Dit reken ik als dubbel consult als het gesprek op locatie van de school is.

Aanvraag financiering:
Financiering kan bij de jeugdconsulent van de gemeente worden aangevraagd. Als er specifieke expertise nodig is op gebied van begaafdheid en non-conventionele manieren van opvoeden, kan persoonsgebondenbudget (PGB)  worden toegekend voor behandeling door Buro Mare. Buro Mare voldoet aan de benodigde registraties en kwaliteitseisen.

 

Klik hier om aan te melden