Individuele begeleiding

Merk jij ook dat straffen en belonen totaal niet werkt en dat de gangbare opvoedadviezen niet aansluiten bij jouw hoogbegaafde kind?

Vraag jij je af hoe je voor een goede match zorgt tussen je kind en z'n omgeving (op school en buiten school)?

Zou jij ook zo graag willen dat je kind weer lekker in z'n vel zit, maar weet je niet goed hoe je daar aan kunt bijdragen?

Als je specifieke feedback op jouw situatie en ondersteuning bij jouw ontdekkingstocht, meld je dan aan voor individuele begeleiding.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

Gratis kennismaking
Gratis online of telefoongesprek om te bespreken wat precies je vraag is en of ik degene ben die je daarbij kan helpen.

Eenmalig consult
Online of fysiek in de praktijk.
Op dit moment zijn alle consulten in principe online via Zoom.
Alleen als het in belang is van de behandeling is om fysiek af te spreken, kan er als aan de COVID voorwaarden wordt voldaan een afspraak gemaakt in de praktijk.
Locatie: Bedrijfsverzamelgebouw De Compagnie, Geestbrugkade 35, 2281 CX Rijswijk;  Kamer 1
Kosten vanaf oktober 2020: €97,50 per gesprek (voor oud-cliënten handhaaf ik het oude tarief van €87)
Duur: 1 - 1,5 uur

Individueel begeleidingstraject
Als je meer hulp dan een los consult wilt om een veranderingsproces binnen je gezin op gang te brengen, kun je je aanmelden voor een individueel begeleidingstraject.
Een individueel begeleidingstraject bestaat uit meerdere consulten. Je ontvangt daarbij GRATIS de ebooks uit de serie "Opvoeden van hoogbegaafde kinderen". Naar behoefte kan dit begeleidingstraject worden uitgebreid met huisbezoeken en/of schoolbezoek.

Gedrag roept gedrag op. Als je als ouder verandert, veranderen kinderen mee. Ik werk ik in eerste instantie alleen met de ouder(s). Indien wenselijk zijn ook sessies met kind(eren) en ouder(s) gezamenlijk mogelijk.

Werkwijze bij een individueel begeleidingstraject:

 • In een online kennismakingssessie bespreken we je hulpvraag en of/hoe ik je hierbij kan ondersteunen. Aan dit gesprek zijn nog geen kosten verbonden.
  Als je op grond van deze kennismaking besluit dat je een individueel begeleidingstraject wilt aangaan,  maak ik een account aan binnen het clëntenportaal van Buro Mare.
  In het Praktijkportaal kunnen we beveiligd mailen en kun je gedurende het begeleidingstraject de geplande afspraken, het plan van aanpak, de gespreksnotities en materialen inzien. Ook kunnen er e-health modules worden klaargezet en kan je er de intake vragenlijst invullen.
 • Intakegesprek van 1 à 1,5 uur
  Tijdens dit intakegesprek bespreken we aan de hand van het intakevragenlijst wat er precies aan de hand is, welke onderstuning je zoekt en stellen we samen een plan op hoe je meer grip krijgt op wat je wilt bereiken.
 • In het portaal staan o.a. mijn ebooks uit de serie 'Opvoeden van hoogbegaafde kinderen' voor je klaar en voeg ik aansluitend bij de onderwerpen uit het consult aanvullende materialen toen. Na een gesprek  verwijs ik in de gespreksnotities naar de relevante artikelen en oefeningen in het portaal.
 • Vervolg sessies duren 1 à 1,5 uur.
  Het aantal vervolgsessies is afhankelijk van je vragen.
  Afhankelijk van wat er speelt kunnen gesprekken individueel, gezamenlijk met partner of gezamenlijk met ouders en kinderen worden gevoerd, of een combinatie.
 • Indien wenselijk kan binnen een straal van 50 km rond Den Haag een huisbezoek worden afgesproken om zicht te krijgen op de dynamiek binnen het gezin. Dit reken ik als een dubbel consult.
 • Indien wenselijk kan binnen een straal van 50 km rond Den Haag een schoolbezoek worden afgesproken voor de begeleiding van een gesprek tussen ouder(s) en leerkracht / IB-er. Dit reken ik als het gesprek op locatie van de school is als een dubbel consult.

De consulten vinden tenzij anders is afgsproken online plaats. Het is mogelijk om in de praktijk van Buro Mare af te spreken als dit in het belang is van de behandeling. Adres:Bedrijfsverzamelgebouw De Compagnie, Geestbrugkade 35, 2281 CX Rijswijk; kamer 1.

Klik hier om aan te melden