Individuele begeleiding

Merk jij ook dat straffen en belonen totaal niet werkt en dat de gangbare opvoedadviezen niet aansluiten bij jouw hoogbegaafde kind?

Vraag jij je af hoe je voor een goede match zorgt tussen je kind en z'n omgeving (op school en buiten school)?

Zou jij ook zo graag willen dat je kind weer lekker in z'n vel zit, maar weet je niet goed hoe je daar aan kunt bijdragen?

Als je specifieke feedback op jouw situatie en ondersteuning bij jouw ontdekkingstocht, meld je dan aan voor individuele begeleiding.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

Gratis kennismaking
Gratis skype- of telefoongesprek om te bespreken wat precies je vraag is en of ik degene ben die je daarbij kan helpen.

Eenmalig consult
Locatie: Bedrijfsverzamelgebouw De Compagnie, Geestbrugkade 35, 2281 CX Rijswijk
Kosten vanaf oktober 2020: €97,50 per gesprek (voor oud-cliënten handhaaf ik het oude tarief van €87)
Duur: 1 - 1,5 uur

Skype-consult
Sommige vragen / onderwerpen kunnen ook goed per skype besproken worden.
Kosten vanaf oktober 2020: €97,50 per gesprek (voor oud-cliënten handhaaf ik het oude tarief van €87)
Duur: 1 - 1,5 uur

Individueel begeleidingstraject
Als je meer hulp dan een los consult wilt om een veranderingsproces binnen je gezin op gang te brengen, kun je je aanmelden voor een individueel begeleidingstraject.
Een individueel begeleidingstraject bestaat uit meerdere consulten. Je ontvangt daarbij GRATIS de ebooks uit de serie "Opvoeden van hoogbegaafde kinderen". Naar behoefte kan dit begeleidingstraject worden uitgebreid met huisbezoeken en/of schoolbezoek.

Gedrag roept gedrag op. Als je als ouder verandert, veranderen kinderen mee. Ik werk ik in eerste instantie alleen met de ouder(s). Indien wenselijk zijn ook sessies met kind(eren) en ouder(s) gezamenlijk mogelijk.

Werkwijze bij een individueel begeleidingstraject:

 • Ter voorbereiding van het eerste gesprek ontvang je een intakevragenlijst. Graag ontvang ik deze 2 werkdagen voor het intakegesprek ingevuld per email retour.
 • Intakegesprek van 1 à 1,5 uur
  Tijdens dit intakegesprek bespreken we wat er precies aan de hand is, wat je wilt bereiken, en hoe ik daar precies bij kan helpen.
  Het is de bedoeling dat je na afloop van het intakegesprek meteen al meer grip hebt en dat je een plan van aanpak hebt om te bereiken wat je wilt bereiken.
 • Je ontvangt de ebooks uit de serie Opvoeden van hoogbegaafde kinderen'. Op basis van wat we bespreken tijdens het consult verwijs ik naar de relevante artikelen en oefeningen.
 • Vervolg sessies duren 1 à 1,5 uur.
  Het aantal vervolgsessies is afhankelijk van je vragen. Meestal zijn 4 - 6 gesprekken voldoende om verandering te bemerken.
  Afhankelijk van wat er speelt kunnen gesprekken individueel, gezamenlijk met partner of gezamenlijk met ouders en kinderen worden gevoerd, of een combinatie.
 • Indien wenselijk kan binnen een straal van 50 km rond Den Haag een huisbezoek worden afgesproken om zicht te krijgen op de dynamiek binnen het gezin. Dit reken ik als een dubbel consult.
 • Indien wenselijk kan binnen een straal van 50 km rond Den Haag een schoolbezoek worden afgesproken voor de begeleiding van een gesprek tussen ouder(s) en leerkracht / IB-er. Dit reken ik als een dubbel consult.

Locatie:Bedrijfsverzamelgebouw De Compagnie, Geestbrugkade 35, 2281 CX , Rijswijk

 

Klik hier om aan te melden