Individuele begeleiding

Merk jij ook dat straffen en belonen totaal niet werkt en dat de gangbare opvoedadviezen niet aansluiten bij jouw kind?

Merk jij dat je kind andere dingen nodig heeft dan wat automatisch op zijn pad komt en vraag je je af hoe je voor een goede match zorgt tussen je kind en z'n omgeving (op school en buiten school)?

Zou jij ook zo graag willen dat je kind weer lekker in z'n vel zit, maar weet je niet goed hoe je daar aan kunt bijdragen?

Als je ondersteuning wilt bij jouw zoektocht met je (vermoedelijk) begaafde kind en specifieke feedback wilt op jullie situatie, meld je dan aan voor individuele begeleiding.

Gratis kennismaking
Gratis online of telefoongesprek om te onderzoeken wat precies je vraag is en of/hoe ik je daarbij kan ondersteunen.

Individuele ouderbegeleiding
Werkwijze:

 • Als je (op grond van de gratis kennismaking) besluit dat je een individueel begeleidingstraject wilt aangaan, maak ik een account aan binnen het cliëntenportaal van Buro Mare. In dit Praktijkportaal kunnen we beveiligd mailen en kun je gedurende het begeleidingstraject de geplande afspraken, het plan van aanpak en de materialen inzien. Ik verzoek je om voorafgaand aan het eerste gesprek de intakevragenlijst en de overeenkomst in te vullen.
 • Gesprekken kunnen online (je ontvangt een zoomlink) plaatsvinden of fysiek in de praktijk van Buro Mare
  Adres: Bedrijfsverzamelgebouw De Compagnie, Geestbrugkade 35, 2281 CX Rijswijk;  Kamer 1
  Kosten: €97,50 per gesprek
  Duur: 1 uur (met eventueel uitloop tot 1,5 uur)
 • In het eerste gesprek bespreken we aan de hand van de intakevragenlijst wat er precies speelt en maken we een plan hoe je meer grip krijgt op wat je wilt bereiken.
 • In het portaal staan o.a. mijn ebooks uit de serie 'Opvoeden van hoogbegaafde kinderen' voor je klaar. Afhankelijk van de gesprekonderwerpen voeg ik relevante aanvullende materialen toen.
 • Het aantal gesprekken is afhankelijk van je vragen. Aan het eind van iedere sessie bespreken we of je een volgend gesprek wilt
 • Indien wenselijk kan binnen een straal van 50 km rond Den Haag een schoolbezoek worden afgesproken om mee te denken in gesprekken tussen ouder(s) en leerkracht / IB-er of in het multi disciplinaire overleg op school.  Dit reken ik, als het gesprek op locatie van de school is, als een dubbel consult.

Aanvraag financiering:
Financiering van behandeling kan bij de jeugdconsulent van de gemeente worden aangevraagd. Als specieke expertise nodig is op gebied van begaafdheid en non-conventionele manieren van opvoeden, dan kan de jeugdconsulent van de gemeente persoonsgebondenbudget (PGB) toekennen voor behandeling door Buro Mare.

Eenmalig consult
Voor concrete afgebakende vragen over het opvoeden van begaafde kinderen is een eenmalig consult mogelijk.
Locatie: Online of fysiek in de praktijk; Bedrijfsverzamelgebouw De Compagnie, Geestbrugkade 35, 2281 CX Rijswijk;  Kamer 1
Kosten: €97,50 per gesprek
Duur: 1 uur (met eventueel uitloop tot 1,5 uur)

Klik hier om aan te melden