Aanbod voor professionals

Voor zorg- en onderwijsprofessionals.

Werk je samen met ouders van begaafde kinderen?
Zoek je handvatten hoe je ze kunt ondersteunen in hun zoektocht?

Maak dan gebruik van de leeromgeving ‘Het geheim van de rivier’ om op een constructieve manier betekenis te geven aan de dingen die gebeuren.

In de online leeromgeving heb ik de in mijn ogen, meest bruikbare informatie over hoogbegaafdheid en daarbij passende (opvoed)methoden, overzichtelijk gerangschikt. Gebruikers doorlopen per aandachtspunt een dia-show met relevante informatie, links naar waardevolle filmpjes, oefeningen en reflectiebladen. Ze kunnen gemakkelijk bijhouden welke onderdelen ze hebben afgerond.

Partnerprogramma

Professionals kunnen zich aanmelden voor een partneraccount. Daarmee kun je ouders die je begeleid korting geven op de online leeromgeving.

Praktische informatie:

  • Als je je registreert voor het partnerprogramma, wordt er een aan jouw organisatie gekoppelde code aangemaakt. Ouders die vervolgens via jou met deze code de online leeromgeving aanschaffen betalen slechts €145,- i.p.v. €195,-
  • Registreren is gratis. Als je zelf toegang wilt krijgen tot de materialen, is het nodig om ook zelf een account aan te schaffen.
  • Je verdient zelf €10 terug per nieuwe klant die via jou de leeromgeving ‘Het geheim van de rivier’ aanschaft
  • Je kunt een vignet op je website plaatsen voor meer zichtbaarheid.

Partnerprogramma dashboard

Log in op je account

Wachtwoord vergeten?